Mijn verhaal

 

Met rust en aandacht voor u samen werken aan een tastbare herinnering is mijn drijfveer voor Chanda Memories!

Ik ben Amanda ten Klei, geboren en getogen in Amsterdam en sinds 2001 woon ik met mijn gezin in Oisterwijk, Noord-Brabant. Ik ben getrouwd en heb drie dochters. In juli 2016 heb ik Chanda Memories opgericht. Na het verlies van een naast familielid merkte ik hoe belangrijk het is om tijd en aandacht te geven én te krijgen in een moeilijke tijd. Ik heb ervaren dat naast het koesteren van vele herinneringen, het ook belangrijk kan zijn een aantal herinneringen tastbaar te bewaren.

Zo ontstond Chanda Memories

“Afscheid nemen bestaat niet, ik ga wel weg maar verlaat je niet” dat zijn de eerste regels van het lied “Afscheid ” van Marco Borsato. Daar kan ik mij in vinden. Het zijn vele herinneringen die we koesteren.
Luisterend naar uw verhaal zoeken we samen naar een of meer passende objecten.
Dat kan bijvoorbeeld een bijzondere urn zijn, maar ook een mooi as-sieraad of een knuffelsteentje. Daarnaast kunnen rouwboeken, (handgemaakte) herinnermanden, troostkadootjes en kaarten zorgen voor warme herinneringen.

Ik nodig u uit om mijn website te bekijken maar nog meer zou ik u willen vragen om een afspraak met mij te maken om op uw gemak in de showruimte de urnen, as-sieraden, keepsakes etc. te komen bekijken en te voelen. Bij mij in de showruimte kan ik ook nog meerdere voorbeelden laten zien van wat er mogelijk is. De koffie staat voor u klaar.

Warme groet,

Amanda ten Klei, Chanda Memories