Herinnermanden

Als u weet dat u bezig bent met uw laatste levensfase komt u ineens in een rollercoaster terecht. Oud(er) maar ook jong, het kan iedereen overkomen. Uw leven staat op zijn kop met alle daarbij behorende emoties. Als de ergste emoties een beetje zijn geluwd heeft u bijna geen andere keus dan na te denken over hoe u deze periode zo waardevol mogelijk kunt invullen en welke mensen daarbij belangrijk voor u zijn.

Als u daar open voor staat, kunt u nadenken of u iets achter wilt laten voor uw partner, (klein)kind(eren), ouders of andere dierbaren, zodat zij iets persoonlijks en tastbaars hebben in de moeilijke periode die gaat komen als u er niet meer bent. Ik heb daar verschillende ideeën voor.

Vaak is het fijn om, bij het ophalen van mooie herinneringen of het beleven van verdrietige momenten, iets tastbaars te hebben. Nabestaanden kunnen steun en troost halen uit kleine achtergelaten kadootjes, persoonlijke woorden, kaartjes enz.

Mij lijkt het mooi om met u in contact te komen en gezamenlijk een herinnerdoos/mand samen te stellen die bewaard kan worden en waarvan uw partner, (klein)kind(eren)  “blij” worden als de dag eigenlijk moeilijk is. Het hoeft niet groot te zijn, maar persoonlijke woorden, gedicht of foto kunnen een grote troost zijn.

Op mijn site vindt u slechts een aantal voorbeelden maar samen met u kan ik de herinnerdoos/mand zo persoonlijk maken als u dat wenst en in vele kleuren en dessins.

Ik nodig u graag uit om langs te komen (na afspraak) in mijn showruimte om samen iets moois te bedenken en te maken. De koffie staat klaar.